Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Armani Jeans yeni sezon erkek kot modelleri ve fiyatlari

Moda adina dev markalardan birisi olan ve her moda sovu ile adindan oldukça fazla söz ettiren bir marka Armani. Ayni marka çesitli giyim tarzlari için kendi içerisinde degisik isimlerle koleksiyonlarini sunmaktadir. Bunlardan biriside Armani Jeans`tir. Yeni sezon Armani jeans koleksiyonu erkek kot pantolonlari arasinda oldukça fazla çesit mevcut. 
Genelde kendi çizgisi dogrultusunda üretim yapan Armani, erkek kot pantolon koleksiyonunda düz ve genis kesimli pantolonlara yer vermekte. Çogu markanin aksine her erkegin giyemeyecegi bir model olan skinny tarzi pantolonlar bu koleksiyonda yer almamakta. Zaten ülkemizde de bir çok erkek bu tip pantolonlari tercih etmemekte. Denim olarak trend olan her renkte jean modelini bulabileceginiz koleksiyonda, düz ve sade modellerin disinda yirtik ve taslanmis modeller yer almakta. 
Iyi bir kot pantolon kis aylarinda ayaginiza giyeceginiz bir çizme veya yaz aylarinda spor bir ayakkabi ile iyi uyum saglamali. Bunun içinde yenilikleri takip eden ve kalitesinden ödün vermeyen markalari takip etmek gerekir. Armani Jeans süphesizki giyimi için paraya kiyabilen ve sikliga önem veren erkekler için en ideal markalardan birisi. 2012 yilinda birbirinden karizmatik kot modellerine yer veren markanin tüm yeni çesitlerine ve kaç para olduklarina asagidan göz atabilirsiniz. Ayrica online alisveris sitesindeki bazi modellerde indirime gidildigini katalog üzerinden görebilirsiniz. 

Armani 2012 Erkek Kot Pantolon Modelleri



Armani Jeans yeni sezon erkek kot modelleri ve fiyatlari

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri