Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Hatemoglu 2012 kis koleksiyonu ile yine bambaska

Türkiye`de tasarimlari ile önemli bir tekstil markasi olmak hiçte kolay degil. Seneler geçsede kalitesini hiç bir zaman geriye düsürmeden ve devamli olarak trendlere uygun bir moda anlayisi içerisinde olan Hatemoglu, 2012 kis koleksiyonu ile yine çok basarili tasarimlari müsterilerine sunuyor. Hatemoglu sabit bir tarz içerisinde olmadan yenilikçi moda anlayisini en sekilde vurgulayan hazir giyim markalarindan birisi olarak gösterilmekte. Bu vizyonu ile her zaman saglam bir müsteri kitlesine sahip olmustur.  
Biraz klasik biraz spor ürünler ile koleksiyonunu harmanlayan firma, tam da Türk erkeklerinin sik giyim tarzini yansitiyor. Koleksiyonda, klasik takimlarin disinda, spor blazer ceketler, kislik kase ceketler, sisme montlar, degisik dügme tasarimlari olan spor ve klasik yelekler, paltolar ve harika deri ceketler mevcut. Düz kumas ve keten pantolonlarin haricinde jean pantolonlarda koleksiyonu zenginlestiriyor. Ayrica erkeklerin begenisini kazanacak ve çogu giyim tarzina uygun çantalar ve kis aylarinin vazgeçilmez aksesuarlari kaskollarda bu kaliteli koleksiyonun parçalari.
Anlayacaginiz her yil oldugu gibi bu yilda Hatemoglu magazalari çesitli ürünler ile oldukça zengin. Genis ürün gamini devamli olarak büyüten Hatemoglu`nun yeni sezon ürünlerine asagidaki katalogdan göz atabilirsiniz. Ayrica 199,50 Tl ye takim elbise alanlara, kravat ve gömlegin hediye edildigi kampanyayi hatirlatalim.  








Klasik giyim için yelek.
Hatemoglu siyah deri ceket ve jean.

Hatemoglu lacivert takim elbise.
Hatemoglu siyah sisme mont.Hatemoglu 2012 kis koleksiyonu ile yine bambaska

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri