Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Converse`nin yeni sezon indirimli bot modelleri ve fiyatlari

Converse genelde yaz ve bahar aylarinda giyilen bir ayakkabi tipi olarak bilinmekte. Fakat kislik modellerini üretmeye baslayan firma, soguk havalarda da Converse tutkunlarini sevindiriyor. Yeni koleksiyonunda bay ve bayanlar için spor kiyafetlerini oldukça iyi kombin edebilecekleri güzel çesitler bulunmakta. Renk tonlarinda ise, Converse ayakkabilarda en çok tutan renkler olan siyah, gri ve kahverengi ön planda.  
Koleksiyonda en dikkat çeken unsur; markanin en önemli ve en begenilen koleksiyonlarindan birisi olan Chuck Taylor modellerinin, kislik bot ve çizme versiyonuyla karsimiza çikiyor olmasi. Bazilari kanvaz tipi, bazilari deri, bazilari ise rugan ve naylon karisimindan imal edilmistir. Ayakkabilarin en önemli özellikleri bilindik Converse ayakkabilar gibi gözükmesine ragmen, bir bot için tam anlamiyla dayaniklilik gerektiren herseyin olmasi. Yünlü iç kisimlar, dayanikli tabanlar ve kaliteli deri sayesinde ayaklarinizin bu botlar ile kis aylarinda üsümesi imkansiz gibi.
Bu yil eski modellerine yenilerinide ekleyen ve hatta tüm bu modellerde indirime giden Converse`nin yeni sezon erkek ve kadin bot modellerini, ayrica kaç para olduklarini sizlerle paylastigimiz konumuzdan inceleyebilirsiniz.    
Gri Converse erkek bot.
Siyah deri kanvaz tipi erkek bot. 
Çikolata rengi deri erkek Converse bot. 
Gri Converse rugan - naylon bot.
Koyu gri Converse bayan bot. 
Kahverengi kanvaz Converse bot.
Siyah yünlü Converse Bot.
Siyah bayan ucu naylon Converse bot.
Gri bayan Converse bot.
Anlasilan o ki, Converse 2012 kis aylarinda da ayakkabi modasinin vazgeçilmezlerinden birisi olmaya devam edecek. Converse`nin yeni sezon indirimli bot modelleri ve fiyatlari

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri