Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Defacto 2012 bayan kislik ürünleri çesitliligi sunuyor

Bir magazaya girdiginizde onlarca çesidi bir arada görmek isterseniz eger Defacto magazalarina ugramalisiniz. Genis ürün yelpazesini günden güne büyüten Defacto, müsterilerine her daim aradiklarini bulabilecek bir koleksiyonu takdim ediyor. Kiyafetleri ile zarif ve sik görünmek isteyen fakat bununla birlikte hesapli alisveris yapmayi tercih eden bayanlar için oldukça uygun bir marka. Defacto modayi ve trendleri en ince ayrintilara kadar incelemeyi ve tasarimlarini bu sekilde yapmayi vizyonu olarak kabul ediyor. 
Yeni koleksiyonunu inceledigimizde siyah ve kahve renklerin disinda, koyu renklerden sikilan ve daha canli renkleri üzerinde görmek isteyen bayanlarada hitap ettigini görüyoruz. Özellikle siyah ve kahve tonlarinda deri ceketlerin haricinde gül rengine kaçan açik tonlarda deri ceketleri görebiliriz. Ayrica ceketlerle çok iyi kombine edilmis, etekler, pantolonlar, kazaklar, çantalar ve benzeri aksesuarlari görmemiz mümkün. Degisik tarzlarda ince ve kalin kemerlerin yani sira sallarda diger aksesuarlar olarak dikkatimizi çekiyor. 
Katalog çekimlerinde çalistigi güzel modellerlede dikkat çeken Defacto, 2012 bayan kis koleksiyonuyla bu yilda müsteri potansiyeli yüksek bir marka olacak gibi.    








Defacto 2012 bayan kis koleksiyonunda sportif bir giyimin ön plana çiktigini söyleyebiliriz. Defacto 2012 bayan kislik ürünleri çesitliligi sunuyor

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri