Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 Altin küre ödüllerinde ünlülerin giyimleri

Bu yil 69.su düzenlenen Golden Globe ödülleri, 15 ocak tarihinde Colifornia`da sahiplerini buldu. Açikca belirtmek gerekirse bu yil Altin Küre ödül gecesinde birbirinden sik mi sik, kaliteli mi kaliteli elbiseler damgasini vurdu. Dünyanin en önde gelen aktrisleri o gece kirmizi halida tüm güzelliklerini yansittilar. Tabiki böyle bir günde en çok merak edilen konulardan biriside giyimleri oldu. Dogruyu söylemek gerekirse ünlüler giydikleri abiyeler ile birbirleriyle yaristilar. Adina yakisir kalitede geçen organizasyon, kaliteli moda markalarinin en iyi tasarimlarindan olusan bir gösteri gibiydi sanki. 
2012 Altin küre ödüllerinde elbiseleri ile en çok dikkat çeken ünlülerin resimlerini sizlerle paylasiyoruz. 
O her zaman basarisinin yaninda güzelligiyle de magazin sayfalarina konu olmus bir ünlü. Angelina Jolie giymis oldugu kirmizi yaka detaylari olan parlak beyaz uzun yirtmaçli etegi olan elbisesi ve kirmizi çantasi ile yine oldukça basariliydi.  
Charlize Theron, biliyorsunuz ki son yillarin en basarili ve en çok izlenen ünlülerinden birisi olarak gösterilmekte. Güzelligine ve tarzina yakisacak bir elbise modeliyle dikkat çekiyor. Derin gögüs dekoltesi ve  uzun etekli elbisesi onu gecenin en siklarindan birisi yapiyordu. Ayrica saçina takmis oldugu bantta elbisesini tamamlayan bir aksesuar olarak oldukça iyiydi.  
Ödül töreninin en cesaretli ünlülerinden biriside kesinlikle Jenna-Dewan`di. Sirt ve gögüs dekoltesinin yani sira, bacaklari gösteren yesil renk transparan bir elbise giyen güzel oyuncu en dikkat çeken ünlülerden birisi olmayi basardi.   
1966 dogumlu olan ve yasina göre fizigiyle dikkat çeken ABD`li oyuncu Julianna Margulies, çok fazla gösterisli olmayan ama kendisine yakisacak bir tarzda mor renkte elbise seçmis.  
Gecenin çok fazla gösteris olmayan elbiselerinden birisini giyen Mila Kunis, gençliginin ve güzelliginin verdigi dinamiklik sayesinde bu siyah ve sade elbiseyi oldukça iyi tasiyordu.   
Törende kirmizi elbisesi ile boy gösteren sarisin bomba Reese Witherspoon gülen ve sempatik yüzü ile geceye basladi. Giymis oldugu elbise sanki bir deniz kizini animsatiyordu. En dikkat çeken kisim ise etek detaylariydi. 
Bir baska siyah rengi seçen yildiz Rooney Mara`nin giydigi siyah kiyafette ise en dikkat çeken kisim, üst üste fiyonk süslemeleri ve tül süslemeleri olan gögüs dekoltesiydi. 
Senelerin eskitemedigi ve filmlerin en çok aranan oyuncularindan birisi olan Salma Hayek, vücut hatlarini oldukça iyi gösteren, üst kismi altin sarisi parlak kumaslardan yapilmis siyah kiyafeti ile gecedeydi. 
1991 Amerika dogumlu genç aktris Shailene Woodley, beyaz kiyafeti ile büyülüyordu. Zaten güzel bir bayan olan Shailene, giymis oldugu kaliteli kostümü ile oldukça hos görünüyordu.  
Geceye damgasini vuran kiyafetlerden birisini tasiyan Lea Michele, parlakligin ve desenlerin bol oldugu bir kiyafet ile karsimizdaydi. Parmagindaki yesil yüzük ise, üzerinde tasidigi asil kiyafetle oldukça iyim uyum sagliyordu. 2012 Altin küre ödüllerinde ünlülerin giyimleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri