Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Harley Davidson 2012 sezonu erkek bot modelleri

Karizma ve sik erkekler için bot veya çizme denilince akla ilk gelen markalardan birisi süphesizki Harley Davidson. Dünya çapinda büyük bir müsteri kitlesine sahip olan firma, ülkemizde de en çok aranan ve tutulan markalardan birisi. Motosiklet severler için zaten bir idol haline gelen Harley Davidson, ülkemizde daha çok gençler olmak üzere kaliteye önem veren her yastan erkegin giydigi bir marka. 
Belkide bir kot pantolon ile en iyi uyumu saglayacak markalardan birisi Harley. Çünkü her zaman oldugu gibi 2012 koleksiyonunda da Harley Davidson erkek bot modellerinin tasarimlarinda her ayrintiya dikkat edilmis. Gösteris isteyenler için ayri modeller, sadelik isteyenler için ayri tarzlarda uzun ve kisa boylarda çizme modelleri üretilmis. Ayrica asagida göreceginiz çogu bot modelinin kahverengi seçenegininde oldugunu belirtelim. Maceraci bir ruha sahip erkekler, günlük yasam tarziniz ve yol performansiniz için bu botlar tek kelimeyle harika. 
Harley Davidson botlarinin en iyi özellikleri; tam tahil deriden imal edilmis olmasi, tam boy çorap seklinde iç astara sahip olmasi, reçineden taban ve iç çekis sekmeleridir. Bu yil piyasaya sürülen tüm modellerin resimlerine konumuzdan göz atabilirsiniz. 
Constrictor erkek bot modeli 
Crossen modeli
Darine
Darnel
Dartner
Jackson Steel Toe modeli
Landon Steel Toe
Luka modeli
Mazor 
Merle
Monroe Composite Toe
Overland modeli
Paladin modeli
Harley Davidson Sentinnel erkek çizme modeli
Tupelo Steel ToeHarley Davidson 2012 sezonu erkek bot modelleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri