Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 Gelinlik modelleri ve trendleri

Bu yil markalarin gelinlik koleksiyonlari oldukça fazla çesidi sizlere sunuyor. Dünyanin en önde gelen gelinlik markalarindan gelinlik almak biraz maliyetli olsada, bu özel gün için degecek gibi. Beyaz gelinligin disinda gelinlik giymek, yakin zamana kadar oldukça radikal bir hareket olarak kabul edildi. Fakat artik bu degisik renkleri tercih edenler için tasarimlarda yapilmakta. Markalar 2012 de degisiklik arayan gelin adaylari için beyaz gelinligin disina bej, açik sari, gümüs, lila ve krem gibi renklerede yer veriyor. Gelin adaylari bu yil gelinlik seçiminde oldukça fazla zorlanacaklar.

2012`de gelinlikler üzerinde degisik renklerde dantelli süslemeler, fiyonklar ve aksesuarlar dikkatleri çekiyor. Bu yilin trendlerinde askisiz ama gögüs dekolteli illüzyon tarzinda modellerde moda olacak. Kendi gücünü vurgulayarak yumusak, zarif, cazibeli ve romantik bir gelin olmak için oldukça fazla tercih oldugundan kafaniz bir hayli kurcalanacak. Ayrica gögüs bölgesinde dantelli ve seffaf bir görüntüye sahip gelinliklerde, trendleri belirleyen çesitler. 
Geçen sezona gelinliklerin etek kisimlari ve 3 boyutlu çiçek islemeleri damga vurdu. Bu yilda tasarimcilar ayni sekilde iki ayri katmanda etek tasarimlari ile etek boylari üzerinde durdular. Önceki senelerin abartili etek detaylari yerine bu yil genis kalçalari kamufle etmek için daha dar kesimler üzerinde duruldu. Ayrica bu yil tasarimcilar vücut hatlarini daha güzel göstermek için korsaj ayrintilari üzerinde de durdular. 
Gelin adaylari 2012 yilinda benzersiz güzellikte ve büyüleyici bir gelin olmak istiyorsaniz, ünlü markalarin 2012 gelinlik modellerine sizler için seçtigimiz örneklerden göz atabilirsiniz.
57 Grand gelinlik modeli
Alfred Angelo gelinlik
Amsale
Amy Kuschell

Angel Sanchez gelinlik
Birbaum and Bullock gelinlik
Carolina Herra gelinlik koleksiyonundan
Caroline Castigliano
Claire Pettibone
Maggie Sottero
Monique gelinlik modeli
Nicole Miller gelinlik tasarimi
Vera Wang gelinlik koleksiyonundan.2012 Gelinlik modelleri ve trendleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri