Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Collezione 2012 bayan mont ve kislik yelek modelleri

Collezione yeni kis sezonunda sergiledigi bayan mont koleksiyonu ile 2012 yilina oldukça iddiali bir giris yapti. Bu yil Collezione`da deri montlar ön planda. Ayni zamanda sportif sisme yelekler, yünlü ve deri yelekler, trençkotlar koleksiyonu zenginlestiren diger kislik ürünler. Tasarimlar oldukça ince ve özen gösterilmis detaylar sayesinde kis moda trendlerinide sunuyor. Bayanlar bu yil Collezione`da hem hesapli alisverisin hem de sik giyimin tadina varacaklar gibi gözüküyor.  
Collezione moda giyimde insanlarin isteklerini karsilayarak giyim konusundaki mutluluklarina katkida bulunmayi vizyonu kabul ediyor. Bu baglamda gündeme uygun giyim tarzlarini tasarimlarina yansitiyor. Yani sokagin ruhunu yansitan moda ürünlerini hesapli fiyatlar ile hedef kitlesiyle bulusturmayi ve kisa periyotlarda çok sayida ürünü magazalarinda ziyaretçilerine sunmayi, Collezione`nun misyonu oldugunu söyleyebiliriz. 
Deri montlarda bele kadar uzunlukta olan ve vücudu saran detaylar disinda, bazi modellerin yakalarinin lastikli, bazilarinin ise yünlü oldugunu görmekteyiz. Yeleklerde spor olanlarin disinda yün kisimlarin yine detaylar olarak öne çiktigini söyleyebiliriz. Trençkot tarzi montlarda ise gösterisi saglayan özelliklerin dügme ve kemer detaylari oldugunu söyleyebiliriz. 
2012 Collezione bayan montlariYakasi ve beli lastikli açik kahve bayan deri mont. 
Collezione oturtmali bayan lacivert deri mont. 
Yaka kismi yünlü 4 dügme detayli bayan örgü trençkot. 
Siyah fermuarli ön cepleri olan kirisik deri bayan mont modeli. 
Siyah kemerli Collezione bayan trençkot. 
Krem reni bayan trençkot.  
Yakasi yünlü belden oturma bayan deri mont. 
Collezione beyaz sisme yelek. 
Içi yün deri kislik bayan yelegi. 
Kemerli yün kislik bayan yelegi.Collezione 2012 bayan mont ve kislik yelek modelleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri