Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Gucci`nin zarif bayan kol saati modelleri. Yeni koleksiyon

Bayanlar için kol saatinde sik ve zengin bir görünüm kadar zariflikte önemlidir. Kiyafetiniz ile uyumunu fazla düsünmeden takmak istediginiz bir kol saati düsünüyorsaniz, moda liderlerinden Gucci`nin son koleksiyonundaki saatlere bakmalisiniz. Bazilarinda tarihi ve etnik bir kültürü yansitan bir görünüm, bazilarinda klasikligi seven cazibeli kadinlarin tarzini yansitan bir görünüm, bazilarinda ise sportifligi seven fakat çelik saatlerden vazgeçemeyen bayanlarin tarzini vurgulayan bir görünüm mevcut.   
Aslinda bakarsaniz Gucci bayan kol saati koleksiyonunda oldukça fazla renk seçenegi mevcut. Bizlerde sizler için bu kaliteli koleksiyondan en güzel ve en çok tutan modelleri seçtik. Tasarimcilar bir kol saatinde zariflik adina olmasi gereken en ince ayrintilara kadar özen göstermisler. Saatlerin bir kisminda çelik kordon disinda deri ve kaliteli renkli naylondan üretilmis kordonlar kullanilmis. Kasa kisminda ise hiç bir modelinde çelikten vazgeçilmemis. Bir kisminin özelliklerine ve detaylarina asagidan bakabilirsiniz.  
G-Gucci koleksiyonu: Paslanmaz çelik kasa ve yine paslanmaz bilezik tipi çelik kasa 3 elmasli sedef kadrani ve Isviçre yapiti olmasi saatin detaylari.  
1921 Koleksiyonu saat modeli: Bu saat Gucci`nin 90. yil dönümü kutlamak üzere özel olarak tasarlanmistir. Koyu kahverengi deri ve kahverengi çelik kasa ise özellikleridir. 3 atm özelligi ile 30 metre derinlige kadar su geçirmezlik özelligini ve her Gucci saati gibi 2 yil garantisinin oldugunuda belirtelim.
U-Play koleksiyonu saat : Çelik kasa üzerine beyaz deri çerçevesi, yesil ve beyaz naylon ardillion tokali kayis, Iç içe girmis G harflerinden olusan saat kadrani, kuvars hareketi disinda bazi kisimlarinda kullanilan safir kristal saatin özellikleri. 
U play koleksiyonundan farkli bir saat modeli. Çelik kordonlar ile yesil kirmizi deri çerçeve degisik bir görünümü sunuyor.  
Chiodo koleksiyonundan bir model.  

G frame koleksiyonundan kare çerçeveli siyah bayan kol saati modeli.  





2012 bayan kol saati modasinda Gucci yine tasarimlari ile en iyilerden birisi olacak gibi. Gucci`nin zarif bayan kol saati modelleri. Yeni koleksiyon

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri