Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Çocuklariniz Lacoste ile senlensin. 2012 Lacoste Çocuk Koleksiyonu

Çocuk modasi denilince renklerin çok büyük önemi oldugunu söyleyebiliriz. Çocuklariniz için parlak ve göz alici renklerden olusan bir elbise koleksiyonu ariyorsaniz, Lacoste`nin yeni sezon kis çocuk giyim koleksiyonuna muhakkak göz atmalisiniz.  
Sitemizde yetiskinlerin giyim modasina önem verdigimiz kadar, çocuklarinda giyim modasina ve çocuk modasindaki yeni trendlere önem veriyoruz. Bu baglamda paylastigimiz konular arasinda çocuk modasi hakkinda bilgilere ulasabilirsiniz. Bazi markalar çocuk giyimi oldugu için her sene ayni tip kiyafetleri sunarlar. Fakat Lacoste büyük giyimde oldugu gibi çocuk giyimde de her sene farkliliklari ve yenilikleri sunmakta. Bu yilda erkek ve kiz çocuklari için birbirinden sik kiyafetlerden olusan bir kreasyon ile karsimizda. 
Lacoste ürünlerindeki en çok dikkati çeken o meshur timsah logosudur. Her ürününde belirgin sekilde kullanilan logo müsterilerinde begenisini kazanmakta. Bu yilki koleksiyonda degisik renklerde kazak, pantolon, etek ve mont çesitleri bulunuyor. Ayrica o küçük ellerin üsümesini engelleyecek yün eldivenler, kaskollar ve yün çocuk sapkalari yer almakta. Yeni çocuk tasarimlarinda oldukça fazla renk kullanan Lacoste, çesitli renkler ile bir arada uyumu gayet güzel bir sekilde vurgulamis. 
Lacoste 2012 Kis sezonu erkek çocugu kiyafetleri.Lacoste baklava desenli çocuk kazagi ve kadife fitilli pantolon. 
Timsah desenli Lacoste kazagi ve çocuk kot pantolonu.  


Lacoste 2012 Kis kiz çocugu kiyafetleri.Lacoste çocuk kadife etek ve fiyonk süslemeli bere.  
Lacoste kiz çocugu yelek modeli ve çizgili bere.  
Kiz çocuklari için Lacoste lacivert mont.  

Çocuklariniz Lacoste ile senlensin. 2012 Lacoste Çocuk Koleksiyonu

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri