Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Zara tutkunlari, Zara 2012 yaz bayan koleksiyonu sunuldu

Bayanlar, yaz aylarinin habercisi olan açik ve sade renklerin çiçekli ve karisik renkli desenlerle eslestigi bir Zara koleksiyonuna hazir olun. Bu yil yine kendine yakisan farklilikta ve kendi tarzini yansitan stillerde tasarimlar, Zara 2012 bayan yaz koleksiyonunu süslüyor. Rahat giyimi seven ve hiç bir sekilde kiyafetleri ile sikintiya gelemeyen bayanlar için oldukça ideal bir koleksiyon. Zara kadinlari gardroplarinizda yaz aylari için yer açmaya baslayin bile. Çünkü bu yil seçenekleri ve tarzlari çok fazla.
Her sezon moda alaninda trend ve belirleyici bir marka Zara. 2012 yazinda da bayanlarin neler giyebilecegi hakkinda fikirleri, koleksiyondaki kostümlerden alabilirsiniz. Moda sevenlerin oldukça begenisini kazanan son zara koleksiyonunu, bayanlar daha simdiden 4 gözle bekliyor. Yaz aylarinin renklerini tam anlamiyla vurgulayan çalismalarda etek detaylari, dantel ve tül detaylar kendini gösteriyor. Ayrica her zaman oldugu gibi gögüs dekolteleri tasarimlara ayri bir siklik katiyor. 
Sort ve bluz kombinasyonu ile baslayan Zara katalogunda, siyah ve beyaz renklerde mini etekli elbiseler, pantolonlu ve transparan tipi takimlar, derin yirtmaçlari olan etekler ve bilek hizasindaki etekleri olan elbiseler ön planda. Hanimlar, koleksiyonda neler var neler yok? Buyurun bakalim.  Zara desenli bayan sort ve açik yesil yazlik uzun kollu bluz.
Zara parlak siyah diz boyunda etekleri olan elbise.
Zara düz beyaz pileli pantolonlu bayan takim elbise.
Zara etek kismi tüllü siyah elbise.
Zara açik sari renk yirtmaçli ve gögüs dekolteli yaz elbisesi.
Zara parlak beyaz yazlik elbise ve yazlik trençkot.
Zara siyah yanlardan transparan olan pantolonlu, üst kismi dantel detayli olan yazlik takim.
Zara karisik desenli uzun etekli yazlik elbise.Zara tutkunlari, Zara 2012 yaz bayan koleksiyonu sunuldu

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri