Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Mango`nun bere ve kislik yün bayan sapka modelleri

Kis aylari yurdun 4 bir kösesinde tüm hiziyla devam ediyor. Sehirlerimiz beyazlara bürünmüs durumda ve soguk hava etkisini devamli artiriyor. E tabiki böyle havalarda sapkasiz disari çikmak çilginliktir. Bu yilda kalin ve ince yün iplerle dokunmus sapkalar bayanlari hem soguktan korumaya, hem de kislik kiyafetleri için güzel ve tamamlayici aksesuar olmaya devam ediyor. Mango bayanlarin alisveris için en çok tercih ettigi hazir giyim markalarindan olmaya devam ediyor. 
Yeni sezon Mango bayan kislik sapka modelleri arasinda açik ve mat renklerin disinda göz alici renklerde ve hayvan desenlerinde yün bereler mevcut. Bazi modellerde kalin iplerin ve genis ilmeklerin sikligi ortaya çikarken, bazilarinda ise ince ipler ve düz örgüler kendini gösteriyor. Yine son yillarin moda desenleri arasinda yer alan vahsi hayvan desenleri, bu güzel ve sik sapkalar üzerinde dikkat çekiyor. Ayrica havaci tipi, içi yünlü ve kulaklari saran sapkalarda katalogda yer almakta.
Mango bayan sikligina önem verdigi gibi lüks bir görünümüde hanimlara sunuyor. 7 den 70 e her yas bayanin rahatlikla kullanabilecegi Mango`nun bayan yün sapkalarinin fiyatlari ise oldukça uygun. 19,95 TL ile 34,95 TL arasinda degisiyor. Son kislik koleksiyonunda yer alan tüm örgü bayan bere modellerini galerimizden inceleyebilirsiniz. Kalin yün ipten örülmüs beyaz Mango bayan bere.
Açik pembe düz örgülü bayan bere.
Bayanlar için içi yünlü kislik pilot sapka.
Hayvan derisi desenli Mango bayan sapka modeli.
Siyah hayvan desenli Mango ressam sapkasi tarzinda. 
Gül rengi yün bayan Mango sapka.
Kirmizi kalin ipli ve kalin örgülü bayan bere.
Siyah yün ipten örgü ressam sapka.
Mango siyah ince kirçilli ip yün bayan bere.Mango`nun bere ve kislik yün bayan sapka modelleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri