Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

LCW`nin 2012 koleksiyonundan son tunik modelleri ve fiyatlari

Tunikler kilo ve boy farketmeden her yas bayanin tercih edebilecegi tipte giysilerdir. Bir pantolon üzerine veya sik bir tayt üzerine oldukça iyi yakisan ve iyi bir kombin olusturan tunikler, bu senede bayanlarin giyimlerini süslüyor. LC Waikiki son bayan koleksiyonlarinda sade renk tonlarinda tunikleri tercih eden bayanlarin oldukça hosuna gidebilecek tarzda modeller yer aliyor. Ayrica daha çok genç bayanlarin hosuna gidebilecek pariltili modellerde yer almakta. Üstelik LCW`nin bir çok firmaya göre fiyat konusunda oldukça avantajli oldugunu hatirlatalim.
Daha çok gömlek tipi tuniklerin yer aldigi tasarimlarda, en dikkat çekici detaylar dügmeler, kusaklar ve ipler. Sade renklerin yani sira çiçek desenli ve ekose tarzinda kareli ve çizgili tuniklerde koleksiyonda yer almakta. Yine düz tasarimlarda modellerin disinda, daha hareketli ve gösterisli tunikleri tercih eden bayanlara pileli ve belden kusakli veya ipli çesitler sunuluyor. 
Fiyatlari resimlerin üzerinden inceleyebileceginiz bir katalogu siz ziyaretçilerimizle paylasiyoruz. Düz ve kapali yakalari olan modeller disinda, biraz daha açik ve "V" yakali modellerin yer aldigi LCW tunik modelleri, 24,90 TL ile 39,90 TL arasinda satiliyor. LCW magazalarinda Xside marka tuniklerde reyonlari süslüyor. Ayrica bazi yeni modellerin kampanyalar ve indirimli fiyatlar dahilinde satildiginida bayanlara hatirlatalim.  Belden ipli koyu yesil tunik.
Koyu mavi düz renk dügmeli LCW tunik çesidi.
Camel rengi dügmeli gömlek tipi tunik.
Çok açik yesil üzeri çiçek baskili tunik.
Belden kusa detayli yan çizgili karisik renk LCW tunik.
Kirmizi çizgili ekose tunik.
Askeri yesil LCW bayan son moda tunik.
Mor üzeri krem ve mavi renklerde ekose tipi tunik.
Pileli üstten dügmeli koyu renk tunik.
LCW koyu pembe dügmeli tunik modeli.LCW`nin 2012 koleksiyonundan son tunik modelleri ve fiyatlari

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri