Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Mavi Jeans 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ile sicak havalara hazir

Mavi Avrupa modasi ile ayni zamanlarda koleksiyonlarini tamamlayan ve sunan ender markalarimizdan birisi. Bu yüzden moda adina ülkemizin dünyaya açilan lider markalarindan olmayi hakediyor. Bunu 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ile bir kez daha gösterdi. Mavi`nin reklam kampanyasi katalog çekimleri Adam Senn, Aline Weber, Kendra Spears ve Jon K gibi ünlü modellerle gerçeklestirildi. Mavi yeni tasarimlari ile yaza tam anlamiyla hazir oldugunu gösteriyor.
Oldukça renkli görüntülerin ortaya çiktigi çekimlerde, çiçek desenli elbiseler ve tisörtler, denim pantolonlar ve gömlekler bas rolde. Mavi Jeans 2012 koleksiyonunda en çok dikkati çeken renk mavi tonlari. Beyaz ve diger açik tonlardaki denim tasarimlar ise tamda yaza ve sicaklara uygun renkler. Mavi kot üretiminde zaten dünyada kendini ispatlamis bir marka. Bir çok ünlü markanin yaz koleksiyonlarinda bolca görmeye alistigimiz kot gömlekler ve kot pantolonlar, Mavi`nin yaz koleksiyonunda da en çok dikkat çeken ürünler. 
Ayrica baharlik blazer ceketler, uzun kollu sweattshirtler, bermuda sortlar, omuzlari açikta birakan bluzlar koleksiyonun ne kadar zengin oldugunu gösteriyor. Mavi Jeans tutkunu beyler ve bayanlar, 2012 ilkbahar - yaz koleksiyonundan resimlere asagidan bakabilirsiniz. 














Mavi 2012 yaz modasinda yeni bay - bayan kot gömlek ve pantolon trendlerini en sekilde sunuyor."Resimler Mavi Jeans resmi sitesinden alinmistir."Mavi Jeans 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ile sicak havalara hazir

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri