Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Nike Mogan 3 Erkek Ayakkabi Modelleri ve Özellikleri

Bu yila yepyeni ayakkabi modelleri ile hizli giris yapan Nike, özel koleksiyonlarindan Nikeid koleksiyonuna erkekler için yepyeni bir spor ayakkabi modeli daha katti. Biliyorsunuz ki Nike ID koleksiyonlarindaki customise ayrintisi olan ayakkabilarda, kendi sevdiginiz renklerden ayakkabi olusturabilir ve siparis verebilirsiniz. Mogan 3 modellerinde de bunu yapabilirsiniz. Yani özellestirilebilir bir görünümün yaninda performansida, istekleriniz dogrultusunda saglayabilme imkanina sahipsiniz. 
Üretiminde oldukça dayanikli malzemeler kullanildigi için, esnekligine ragmen ne yaparsaniz yapin (Hoplayin, ziplayin, kosun) yirtilmaz. Duyarli yastiklama sayesinde oldukça kaliteli bir malzemeye sahiptir. Iç veya dis mekanlarda kullanmaniz için tasarlanan bu esnek ayakkabilar tercih edilebilir olan iki farkli topuk çekisi ve düsük veya yüksek topuk takviyesi sayesinde en hassas alanlarda bile saglamligi garantiliyor. Ayrica renk seçenekleri ve desenleri ile sizlere farkli siluetleri sunuyor. 
Hafiflik ve yola duyarli olan süper yastiklama sistemi, inanilmaz derecede inceligi sayesinde yüksek konfor, Nike Zoom teknolojisi ile optimum hissi ve yürürken yada kosarken yapmis oldugunuz agresif manevralara karsi dengede kalmak için ayaklarin yeri basmasini saglamasi en önemli teknolojik özellikleri. Ayrica ön tarafta bulunan ayak kayisi ise, spor yaparken veya kosarken ayaklarinizin yere sabit sekilde basmasini saglar. Nike Mogan 3 modellerinin fiyatlari ise 90 Euro. 
Nike düz beyaz üzerine siyah logolu Mogan 3 modeli.
Nike Borda ve Lacivert Mogan 3.
Nike kirmizi logolu ve kirmizi ipli Mogan 3.
Nike düz siyah Mogan 3 modeli.
Nike gri üzerine turuncu seritli Mogan 3 modeli.
Nike yesil ipli ve turuncu logolu gri Mogan 3.Nike, yeni sezon koleksiyonlarindaki son ayakkabi çesitleri ile spor ayakkabi modasinda söz sahibi olmaya devam ediyor. Nike Mogan 3 Erkek Ayakkabi Modelleri ve Özellikleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri