Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 Erkek Parfümleri (Bakimina önem veren erkeklere)

Geçen yilin en çok tutulan erkek parfümlerini sizin için derledik. Ayrica 2012 yili erkek parfümleri trendini de kisisel giyimine ve bakimina özen gösteren erkekler için arastirdik.
Son dönemde erkekler de bayanlar kadar güzel kokunun kendi kisiliklerini ve tarzlarini yansittigini düsünmeye basladi. Bu düsünce beraberinde arz endash talep dengesi içinde sektöre erkekler için hazirlanan farkli parfüm ürün ve konseptlerinin girmesini sagladi. 2011 ve 2012 erkek parfümleri istatistiklerine baktigimizda Calvin Klein markasinin erkekler için ürettigi Euphoria Men  isimli parfüm öne çikiyor. Aliskanlik yapan bir etkiye sahip olan bu parfüm kendi sinirlarini zorlayan erkekler için farkli bir deneyim sunuyor. Günümüz erkeginin ihtiyaci olan tüm seksilik ve bastan çikaricilik bu parfümde bulunuyor.
Burberry markasinin konseptinden çikan The Beat Men parfümü ise size gün boyu süren bir enerji hissi sagliyor. Dolce Gabbana ürünü olan The One parfümü de bu sezonun en gözde ürünlerinden. Feslegen, amber, sedir, zencefil gibi bir çok bitkinin aromasini barindiran, sicak bir etkisi olan karisim. Hayata karsi tek basina meydan okuyabilen cesur erkegin kokusu olan Solo Loewe parfüm marjinal bir boyut katiyor kullanicilarina. Erkek parfüm fiyatlari da çok degiskenlik göstermekle birlikte 50 tl ile 350 tl arasi degisen fiyatlarla bu sezon raflardaki yerini almis durumda. Magazalarda tarzinizi yansitan bir parfümü kolayca bulabilir ve kadinlarin aklini baslarindan alabilirsiniz.

2012 Erkek Parfümleri (Bakimina önem veren erkeklere)

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri