Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 Armani Collezioni Erkek Kazak ve Hirkalari

Armani tutkunlarinin çok iyi bildigi gibi, yeni koleksiyonlari 3 ayri marka olarak sunulmakta. Bu markalardan Armani Collezioni, klasik tarzlari sportif ürünler üzerine yorumlamakta. Isim bir moda devi olan Armani olunca, aslinda çokta fazla söze gerek kalmiyor. Zaten her yil yaptigi koleksiyonlar ve moda gösterileri ile tarafli tarafsiz bir çok kisinin begenisini kazaniyor. 2012 yilinda da kazak koleksiyonu oldukça çesitli ve bol. 
Armani`nin kazaklarinda ve hirkalarinda tam anlamiyla Italyan kesimi kendini gösteriyor. Dar ve vücuda yapisan badi tarzi kazaklar, hirkalar, yelekler ve hatta süveterler firmanin üstün kalitesi ve kendi moda çizgisi dogrultusunda sergileniyor. Fiyat konusuna gelince biraz hayal kirikligi yasiyoruz tabiki. Açikcasi ülkemizde çogu erkegin almaya cesaret edemeyecegi, çokta hesapli olmayan fiyatlar yüzünden Türk erkeklerinin çogu Orijinal Armani ürünlerini giymekte sikinti yasiyor. Ne yazik ki tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de en çok sahtesi üretilen markalardan birisi Armani.
Armani Collezioni 2012 erkek kazak koleksiyonuna baktigimizda, bisiklet yaka kazaklari, V yaka dügmeli kazaklari, gömlek tipi yün kazaklari, dar kesim hirka ve yelekleri, mont benzeri yün hirkalari görüyoruz. Tüm ziyaretçilerimizle Armani yeni koleksiyonundaki kislik ürünlerin resimlerini paylasiyoruz.
Armani düz renk bisiklet yaka kazak modelleri ve etiket fiyatlari.
Armani`n desenli erkek hirka modelleri.
Armani yan çizgili erkek kazak modeli.

Armani mavi ve yesil tonlarda erkek triko modelleri.
Armani yeni sezon erkek yelek modelleri ve baklava desen kazaklari.2012 Armani Collezioni Erkek Kazak ve Hirkalari

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri