Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Altinbas yeni koleksiyonundan bayanlara harika elmas küpeler

Elmas demek, bayanlar için zarafet anlamini tasiyan lüks takilardan birisi demek. Türkiye`de taki denilince ilk akla gelen firmalardan biriside süphesiz ki Altinbas. Son koleksiyonundaki birbirinden kaliteli modeller, büyük ustalikla ve isçilikle küpeler üzerine islenmis. Altin tabanli küpeler üzerinde adeta dans eden mor, yesil ve beyaz elmas taslar büyüleyici bir güzelligi bayanlara sunuyor. Altinbas eski elmas koleksiyonuna 2012 yilinda son elmas küpe modellerini katti.
Özel davetlerde, dügünlerde ve özel günlerde üzerinize giyeceginiz sik abiyelerinizi ve elbiselerinizi daha etkili kilacak olan bu küpeler ile, tüm gözlerin üzerinizde olmasi hiçte zor degil. Bu sahane küpeler erkeklerin sevgililerine hediye almak isteyebilecegi herhangi günlerde, veya sevgililer gününde essiz bir hediye olabilecek güzellikte. Göz alici ve büyüleyici güzellige sahip Altinbas elmas küpe modellerinin Subat 2012 tarihi itibariyle fiyatlari ise, 2262 lira ve 5690 lira arasinda degisiklik gösteriyor. Zaten çalismalari görünce bu ücretlerin çokta fazla olmadigi kanisinda olacaginiza eminiz.
Rengarenk elmaslarin altin ile harika uyumu ve hünerli ellerin ugraslari sonucu hazirlanmis olan Altinbas yeni sezon elmas koleksiyonundaki, küpe modellerine sizlerle paylasmis oldugumuz katalogdan bakabilirsiniz.   

Küçük kare elmas küpe.
Altinbas çiçek seklinde mor ve beyaz elmaslardan yapilmis küpe modeli.

Yesil ve beyaz elmasli çiçek seklinde yapraklari olan küpe çesidi.
Altinbas beyaz elmastan damla küpe modeli. 






Altinbas yeni koleksiyonundan bayanlara harika elmas küpeler

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri