Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Modanin Türk markalarindan Damat Tween 2012 kis koleksiyonu

Damat Tween markasi moda adina tartismasiz Ülkemizin degerlerinden birisi. Her geçen sene ürün portföyünü arttiran, müsterilerine yeni moda ve trend anlayisini basarili tasarimlariyla sunan bir firma Damat. Türkiye`de erkeklere özel üretim yapan elit markalardan birisi olmaya devam eden Damat`in 2012 kis koleksiyonunda yün hirkalar, deri ceketler, skinny pantolonlar ve sportif montlar en dikkat çeken parçalar.
Erkek hazir giyim sektörünün liderlerinden Damat Tween, yeni koleksiyonunu "kesfetmek" adi altinda moda tutkunlarina sundu. Yani bunu açacak olursak, moda insanlarin geçmis yillardan beri ilgilendigi ve yenilikleri kesfettigi bir gerçektir. Moda dünyasinda ki yeni bir seyler kesfetme hazzi, markalarin tasarimlarinada yansiyor. Damat ülkemizde bunu en iyi gerçeklestiren firmalardan birisi. Damat Tween iste bu kesif hissinden yola koyularak estetik, yenilikçi, dinamik ve modern moda anlayisi ile 2012 kis koleksiyonunu olusturdu. 
Özgür erkeklerin giyim anlayislarini ve giyim zevklerini tatmin edecek kiyafetleri bu sik koleksiyonda bulabilirsiniz. Günümüzde bir çok erkek giyim tarziyla özgür, asi ve kendine güvenen bir kisiligi ortaya koymak istiyor. Tween`in son çalismalarindaki ürünlerde rastlayacaginiz kaplamalar, diger koleksiyonlarda göremeyeceginiz kalitede özgün desenler ve yünlü kumaslar dikkat çekiyor. Ayrica yine son senelerin modasi olan salas pantolonlar, çanta olabilme özelligine sahip iki tarafli islevsel ceketler, vazgeçilmez oduncu gömlekleri ve birbirinden sik desenlerde trikolar koleksiyonu süslüyor.
Damat Tween`in siyah hirka modeli ve dar pantolon modeli.
Tween kahverengi erkek deri ceket modeli.
Damat siyah yün hirka ve dar pantolon.
Tween bugday rengi yün erkek hirka.
Damat Tween kemerli uzun erkek kaban.
Tween siyah erkek mont modeli.
Damat sportif mont ve skinny pantolon.Modanin Türk markalarindan Damat Tween 2012 kis koleksiyonu

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri