Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

yeni trend COLIN’S Elbise & Etek modelleri






Merhabalar… Değerli konuklarımız. COLIN’S siz moda tutkunu hanımlarımız için muhteşem bir koleksiyonla karşınıza çıkıyor. Hazırladığı Elbise & Etek modellerini sizlere sunarken yazın büyüsünü üzerinde taşıyacaksınız. Spor giyimden hoşlanan herkese hitap ediyor. Rahatlığı sevenler için bu tasarımlar gerçekten harika görünüyorlar.

Renkli bir konsept’e sahip olan COLIN’S eteklerinde olsun elbiselerinde olsun harika renk cümbüşü kullanmış. Sadeliği de unutmayan renkleri ile de göz alıyor. Elbise modellerinde kullandığı tasarımları görülmeye değer sevgili konuklarımız. İster uzun, ister kısa elbise modeli secin hiç fark etmez yaza uygun hazırlanan tüm modeller kumaş yapıları ile de rahatlığınız düşünülmüş.

COLIN’S etek modellerinde daha çok mini tercih etmiş görünüyor. Spor görünümleri ise kendini fark ettiriyor. Gençlerin tercihi haline gelen COLIN’S sizlerin zevkine nasıl hitap edeceğini gerçekten çok iyi biliyor. Bazı etek modelleri çok beğendim!! Sevgili hanımlar hazırlanan özel tasarım koleksiyonda bulunan tüm modelleri özenle seçip paylaştığımız karelerde bulabilirisiniz.işte sizlere Yeni trend COLIN’S Elbise & Etek modelleri. Umarım bizler kadar sizlerde beğenirsiniz…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri