Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Püsküllü Beyaz Bolero


Boleromuzun yapımında kullanılan malzemeler ve renk numaraları nakoya aittir. Boleromuzun şeması yazımızın sonunda bulunmaktadır.
Yapılışı: ARKA ve ÖN: 86 ilmek başlanır, 2 cm 1 11 lastik örülüp, düz örgüye geçilir Beden boyu 31 cm örülüp, ilmekler bir defada kesilerek bitirilir.
PÜSKÜL YAPILIŞI: Püskül yapılırken 2 cm’lik aparat kullanılır. 40 cm zincir çekilir her zincir üzerine 1 ‘er adet trabzan yapılır.
2.sıra. her trabzan üzerine 1 ‘er trabzan yapılırkon, aynı zamanda hnr trnhznn yapılırken aparata iplik dolanır, tığla sık iğne yapılır, tekrar trabzan yapılır. 3.sıra: 1 .sıradan itibaren örnek tekrar edilir. 5′er cm 2 adet örülür, bedene dikilir,
BOLERO:
ARKA: 40 cm zincir çekilir. Her zincir üzerine I er trabzan yapılarak püskül örneği uygulanır. Beden boyu 10 cm örülerek kol evi için her iki taraftan 5+4+3′er trabzan bırakılır. Beden boyu 39 cm örülüp, hitirilir.
ÖN: 10 cm zincir çekilir. Arka bedende uygulanan püskül örneği uygulanır. Ön ortasından beden boyu 21 cm olan kışıma kadar her sırada 1′er trabzan artış yapılır. Beden boyu 10 cm örülerek kol evi için 5+4+3 trabzan bırakılır, Beden boyu 21 cm olduğunda ön ortasından her sırada 1 ‘er trabzan eksiltmeye başlanır, Beden boyu 39 cm de bitirilir. Diğer ön parça da aynı şekilde örülür.
KOLLAR: 30 cırı zincir üzerine püskül modeli uygulanır. Kol boyu 10 cm örülerek kol evi için her

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri